Biografi om Donna Ewin naken

Donna Ewin
Fødselsdato
4. juni 1970 (52 år)
Fødested
Storbritannia
Dyrekretsens tegn
Tvillingene
Også kjent som
Yrke
  • Modell
Tagger
lekegutt
Sosiale medier

VÅRE KJENDER NAKEN TING OM Donna Ewin

Donna Ewin (født 4. juni 1970) er en engelsk tidligere glamourmodell og Page 3 Girl.

Ewin ble født Donna Clarissa Ground (Ewin er morens pikenavn) i Poplar, London. Da hun forlot college begynte hun i Yvonne Paul Management-byrået og dukket først opp på side 3 av The Sun som 17-åring. Hun fant seg selv i stor etterspørsel, og etablerte seg som en av de mest populære jentene på kretsen på slutten av 80-tallet og tidlig 90-tallet.

Hun dukket opp i mange publikasjoner på øverste hylle, inkludert Mayfair og Playboy (noen ganger ved å bruke pseudonymet Nina Downe - et anagram av Donna Ewin), var statist i den berømte orgiescenen i Stanley Kubricks siste film, Eyes Wide Shut, og hun dukket også opp regelmessig i BBCs Fast Show på både TV og live sceneshow, spesielt i 'Mr. og Mrs. Shag' skisse.

Hun er nå en kvalifisert London-taxisjåfør etter å ha fullført 'The Knowledge'.

Skuespillerinne filmografi

Family Business (TV-serie, 2004)

The Curse of Page 3 (TV-dokumentar, 2003)

Kevin & Perry Go Large (2000)

Forrige jul (1999)

Eyes Wide Shut (1999)

Ted og Ralph (1998)

Norman Ormal: A Very Political Turtle (1998)

Soverom og ganger (1998)

The Fast Show Live (1998)

The Best of British Babefest 2 (1997)

The Fast Show (TV-serie, 1996–2000)

Bilder

Playboy USA (februar 1994)

Playboy USA (februar 1991)

Playboy Tyskland (september 1991)

Playboy Tyskland (april 1991)

Mayfair Storbritannia (1990)

Mayfair Storbritannia (1990)

Playboy USA (august 1989)

Mayfair Storbritannia (1989)

Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin Donna Ewin